WankooMP3-potřebuje Windows Media Player k funkčnosti
-je nejlepší in-game MP3 jaký jsem měl tu možnost zkusit , ve hře zabírá jen malé okénko
na "next song , previous song , stop , play a název songu" při spuštění se Vám ukáže přehrávaná skladba na obrazovce
*viz Screen shoty ...
- já jsem měl stažení o něco těžší , protože se mi z Curse-Gaming stáhly jen základní soubory WankooMP3
a tak jsem musel najít další soubor - Playlist Generátor ... kvůli tomu jsem musel překládat německý text
(autor je naneštěstí z Německa) ... ale tady budete mít download se stručným popisem zavedení AddOnu:
-stáhněte AddOn z WoWinterface... je to ten spodní ... upozorňuji nedávejte download vpravo nahoře...musíte jet myší chvíli dolů a nad dotazama jsou 2 .zip soubory na stažení , stáhněte ten spodní jak jsem říkal
-Rozbalte AddOn do složky ../World of Warcraft/Interface/Addons/ "sem jej rozbalte"
- těžší polovina za námi ... teď zkopírujte MP3 , které chcete , aby se ve hře přehrály
do složky MP3 ve složce WankooMP3 ....
např. : C:\World Of Warcraft\Interface\AddOns\WankooMP3\MP3\"sem nakopírujte MP3"
-poté Spustě WMP3PlayGen ve složce
"...\World Of Warcraft\Interface\AddOns\WankooMP3\Playlist-Generator\WMP3PlayGen.exe
-KDYŽ SOUBOR SPUSTÍTE , ZADEJTE SLOŽKU , KDE MÁTE WOW ULOŽENÉ!!!! , v
žádném případě "..\World Of Warcraft\Interface\Addons\WankooMP3\MP3\.."
NEBO NĚCO PODOBNÉHO , pouze složku s WoW
http://wowinterface.com/downloads/info5536-WankooMP3.html - stáhnout addOn